STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw appt naar overleden vader en krijgt onverwachte reactie terug

Vrouw appt naar overleden vader en krijgt onverwachte reactie terug
Facebook: Chastity Patterson

Maandag 28 oktober 2019 - 12:19 uur

|

Door:

Elize

Vier jaar geleden overleed de vader van de Britse Chastity. Om toch op een bepaalde manier in contact met hem te blijven, besloot de 23-jarige vrouw om elke dag naar haar vaders telefoonnummer te appen. Jarenlang stuurde ze updates over haar leven. Ze had alleen nooit verwacht om na vier jaar een reactie terug te krijgen.

Berichtjes

"Hallo papa, ik ben het", stuurde Chastity een dag voordat haar vader vier jaar overleden zou zijn. "Morgen wordt weer zo'n zware dag. Het is vier jaar geleden dat ik je verloor en er gaat geen dag voorbij dat ik je niet mis. Er is heel veel gebeurd in een korte tijd, maar waarschijnlijk weet je dat al, omdat ik je het constant vertel."

In de jaren dat Chastity haar vader moest missen, gebeurde er veel. Zo studeerde ze af, maar verloor ze ook al haar vrienden en werd haar hart keihard gebroken door een jongen. "Maar ik herpakte mezelf en werd er een nog sterkere vrouw door." In het bericht staat verder nog dat ze klaar is om kinderen te krijgen en dat het nu heel goed met haar gaat. "Je zou zo trots zijn op de vrouw die ik geworden ben." Het appje sloot Chastity af met lieve woorden: "Ik wilde gewoon even zeggen dat ik van je hou en dat ik je mis."

reactie

Compleet onverwacht - ze stuurde de berichtjes namelijk al vier jaar - kreeg ze een reactie terug. "Hoi lieverd, ik ben niet je vader, maar ik ben degene die de afgelopen vier jaar je berichtjes heeft ontvangen", schreef Brad, die zei elke dag uit te kijken naar de berichtjes va Chastity. Brad vertelt in het bericht dat hij zelf zijn dochter in een auto-ongeluk in 2014 verloor. "En jouw berichten houden me in leven", voegt hij daaraan toe.

Brad las de afgelopen jaren alle berichtjes van Chastity en zag hoe ze opgroeide en volwassen werd. Hij durfde nooit een bericht terug te sturen, omdat hij haar hart niet wilde breken. 

"Jij bent een buitengewone vrouw en ik had gewild dat mijn dochter zoals jou zou opgroeien. Bedankt voor je updates. Je herinnert mij eraan dat er een God is en dat het niet zijn fout was dat mijn kleine meisje weg is. Hij heeft me jou gegeven. [...] Sorry dat je hier doorheen moet gaan, maar als het je een beetje beter laat voelen: ik ben heel trots op je!" 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Omgaan met verlies

Chastity deelde de berichten op Facebook en kreeg daar meer dan 150.000 likes en een heleboel emotionele reacties op. Ze bedankt iedereen voor de lieve berichten.

"Niemand kan je vertellen hoe je met verlies moet omgaan en niemand weet hoe lang het zal duren, maar je moet erdoorheen. Voor mij was het berichten sturen, iemand anders zal misschien schrijven, naar de begraafplaats gaan, drinken of een foto naast hun bed zetten zodat ze zich niet alleen voelen."

Ook wil ze iedereen de volgende belangrijke boodschap meegeven: "Hou van degene die nu om je heen zijn en vertel hen alles, want als ze er niet meer zijn dan is het te laat om sorry te zeggen of hen te laten weten hoe je je echt voelt."

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Artiesten spreken zich uit tegen coronabeleid met #ikdoenietmeermee

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Hugo de Jonge noemt actie Famke Louise "extra merkwaardige move"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen