STER Advertentie
STER Advertentie

Man trouwt koppel uit New York vanuit flatraam door coronacrisis

Maandag 23 maart 2020 - 16:19 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reilly Jennings en Amanda Wheeler zouden in oktober gaan trouwen, maar door de gevolgen van het coronavirus hebben ze hun huwelijk juist vervroegd. De dames waren bang dat de trouwlocatie mogelijk gesloten zou zijn in die periode. Ook konden ze geen geld meer opzij leggen, omdat Amanda is ontslagen bij de gym waar ze werkte.

Beëdigde vriend

Reilly en Amanda vroegen snel een trouwvergunning aan bij het Marriage Bureau, zodat ze konden trouwen. Maar vlak nadat de vergunning er kwam, besloot de burgemeester van New York dat het trouwbureau voor een onbekende periode zou sluiten. Een trouwambtenaar vinden leek haast onmogelijk, totdat hun vriend Matt Wilson beëdigd bleek te zijn en het stel graag wilde helpen.

Trouwen vanuit het raam

Met hun trouwkleding aan gingen Reilly en Amanda richting Matt. Om eventuele besmettingen te voorkomen trouwde hij het stel vanuit zijn raam op de vierde verdieping. Met buren en vrienden op de stoep en in auto's, gaven ze elkaar het ja-woord. Het stel vond het perfect. "Om juist in deze onzekere tijden Amanda mijn vrouw te mogen noemen, is heel bijzonder", zei Reilly. De huwelijksreis gaat overigens nergens naartoe. Ze blijven thuis in quarantaine en gaan Netflixen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • Rutte niet blij met voetbalsupporters: "Gewoon je bek houden"

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'