OMG

Schrijnend: 12-jarige jongen schrijft alvast testament 'voor het geval dat'

foto: YouTube: Al.com
  1. Newschevron right
  2. Schrijnend: 12-jarige jongen schrijft alvast testament 'voor het geval dat'

Javon is nog maar twaalf jaar en heeft nu al een ongezonde angst om te sterven. Dat hij zijn afscheidsbrief blijkbaar al had geschreven, was voor zijn moeder een hartverscheurende ontdekking. ''Lieve familie, ik hou van jullie allemaal'', schreef hij in zijn testament. Hij had het vast opgesteld voor het geval dat hij slachtoffer zou worden van een dodelijke schietpartij op school.

Testament

Zijn beste vriend deed hetzelfde, en dat was het briefje dat Javon aan zijn moeder had laten zien. Daarin stond dat hij wilde dat Javon zijn Xbox, controller en spelletjes zou krijgen. Javon had ook een testament opgesteld.

Er werd op Facebook gesproken over een bedreiging op zijn school. Javon en zijn beste vrienden hadden afgesproken de brieven aan elkaars ouders te geven als er iets met één van hen zou gebeuren. Dat vertelt zijn moeder aan AL.com. ''Ik kon niet geloven wat ik las. Op die leeftijd dacht ik aan mijn lunch. Ik hield mij niet bezig met de mogelijkheid om dood te gaan.''

Schietpartijen

Javon zit op Jones Valley Middle School in Birmingham, Alabama. Er overleed kort geleden al iemand tijdens een schietpartij op een school in de buurt. Op andere scholen in de omgeving werden ook wapens gevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie