STER Advertentie
STER Advertentie

België heeft nu 'Harry Potter'-escaperoom waarin je Voldermort moet verslaan

België heeft nu Harry Potter-escaperoom waarin je Voldermort moet verslaan
Escape House Leuven

Donderdag 10 september 2020 - 15:47 uur

|

Door:

Thijn

Potter-fans zouden er goed aan doen om eens een kijkje te nemen in Leuven bij onze zuiderburen. Die hebben namelijk sinds kort een heuse Harry Potter-escaperoom, waarin het de bedoeling is dat jij en je vrienden Voldemort moeten verslaan.

Nu al groot succes

Maandag maakte Escape House in Leuven bekend een Harry Potter-escaperoom te beginnen en dat bleek een groot succes. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt de eigenaar dat de telefoon roodgloeiend stond. Tevens ging de aankondiging viraal. “Vraag jij je altijd al af hoe het zou zijn om aan Zweinstein te studeren? Om het gevecht aan te gaan met Voldemort en zijn Dooddoeners? Om Dementors te verjagen met je Patronusspreuk? Dan kan je de wereld der magie nu bij ons ervaren", schreven ze op social media.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voldemort verslaan

Over het verhaal van het avontuur wil het bedrijf nog niet te veel loslaten, maar toch geven ze een korte beschrijving. Als bezoeker arriveer je in de escape room als tovenaarsleerling net op de 'School of Magic'. Al snel kom je erachter dat Voldemort terug blijkt te zijn en je leerkrachten en medeleerlingen betovert. Daarom moet je op zoek gaan naar stukjes van Voldermorts ziel om hem te verslaan. 

Je kunt met twee tot zeven personen meedoen en hebt in totaal 61 minuten de tijd om 'Hij Die Niet Genoemd Mag Worden' te verslaan. Challenge accepted?

Steam Community :: :: Voldemort

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen