OMG

7-jarig meisje schrijft schattige sollicitatiebrief aan Google en krijgt reactie van de baas

  1. Newschevron right
  2. 7-jarig meisje schrijft schattige sollicitatiebrief aan Google en krijgt reactie van de baas

Chloe wilde graag weten wat een leuke plek zou zijn om later te werken. Haar vader antwoordde Google. Toen ze hoorde welke leuke dingen je allemaal kunt doen op het kantoor bij Google, was ze verkocht. Dus besloot ze om een sollicitatiebrief te sturen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brief

"Lieve Google baas,

Mijn naam is Chloe en wanneer ik groot ben wil ik graag werken bij een bedrijf als Google. Ik wil ook werken in een chocoladefabriek en bij de Olympische Spelen zwemmen. Ik zwem altijd op zaterdag en dinsdag, mijn vader zegt dat ik op zitzakken kan zitten, van glijbanen af kan gaan en kan karten bij Google.

Ik hou ook van computers en ik heb een tablet waar ik spelletjes op speel. Mijn vader heeft me een spel gegeven waar ik een robot naar boven en beneden moet bewegen. Hij zegt dat het goed voor me is om te leren over computers. Mijn vader zegt dat hij me ooit een computer gaat geven.

Ik ben zeven jaar oud en heel goed op school. Ik ben goed in spelling en rekenen. Mijn vader vertelde dat als ik zo door ga, ik een baan bij Google kan krijgen.

Mijn zusje Hollie is ook heel slim, maar zij houdt van poppen en verkleden. Ze is vijf. Mijn vader zei dat ik moest solliciteren om een baan bij Google te krijgen. Ik weet niet wat dat is, maar hij zei dat een brief goed genoeg is.

Dank je voor het lezen van mijn brief. De enige brief die ik ooit eerder stuurde was naar de Kerstman."

reactie

Zo'n schattige brief kan natuurlijk niet onbeantwoord blijven. Daarom besloot Sundar Pichai, de CEO van Google, een brief terug te sturen:

"Hartstikke bedankt voor je brief. Ik ben blij dat je van computers en robots houdt. Ik hoop dat je door blijft gaan met het leren over technologie. Ik denk dat als je hard blijft werken en je dromen blijft volgen, je alles kunt bereiken wat je wil. Van het werken bij Google tot het zwemmen bij de Olympische Spelen. Ik kijk uit naar je sollicitatie wanneer je klaar bent met school."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie