FunX

De 6-jarige Beau-ann heeft 100.000 volgers op Instagram

  1. Newschevron right
  2. De 6-jarige Beau-ann heeft 100.000 volgers op Instagram

Steeds meer meisjes noemen zichzelf al Instamodel zodra ze een paar duizend volgers hebben op Instagram. Een bijzonder meisje dat zichzelf zeker zo mag noemen is Beau-ann Naomik Fortes. Ze is nog maar 6 jaar en heeft al 100.000 volgers op Instagram. De jonge fashionista heeft prachtige blauwe ogen en een innemende glimlach, waardoor ze wereldwijd heel veel fans heeft gekregen. Vandaag was Beau-ann met haar moeder bij Felicity in de studio.

Felblauwe ogen

Haar moeder Eva maakte het account voor haar dochter. Ze was zelf namelijk altijd al veel bezig met kinderkleding en besloot foto's te delen van haar dochtertje in mooie kleding.

''Ik heb er niet bewust voor gekozen, het begon onschuldig met wat foto's. Toen ik een foto van haar in Kaap-Verdië postte, ging het helemaal los. Ik denk dat het kwam door de combinatie van een donkere huid en die felblauwe ogen.''

Pushen

Eva begrijpt wel dat sommige ouders niet willen dat er allerlei foto's van hun kind op internet te vinden zijn. Ook denken sommige mensen dat Eva haar dochtertje pusht, maar dat is absoluut niet het geval.

''Ze heeft een sterk karakter. Als ze iets echt niet wil, doet ze het ook niet. Maar we vinden het allebei gewoon heel leuk om te doen.''

Modewereld

Beau-ann zet nu al grote stappen in de modewereld en is inmiddels ook gevraagd voor een groot kledingmerk. Toch heeft ze zelf een heel andere carrière voor ogen. Ze wil namelijk zangeres worden. Ook haar moeder weet nog niet wat de toekomst zal bieden.

''De tijd zal het leren. We doen het zolang zij het leuk vindt.''

Future Kid

Het zijn vooral jongeren die het meisje volgen. Er wordt vaak gereageerd op de posts met ''my future kid''. Dat voelt uiteraard een beetje vreemd voor Eva, maar ze is vooral heel trots op haar dochter. En terecht:

Ster advertentie
Ster advertentie