Up 2 Date

Knappe bouwvakker uit Amsterdam tekent modellencontract

  1. Newschevron right
  2. Knappe bouwvakker uit Amsterdam tekent modellencontract

De foto van de 26-jarige knappe bouwvakker, Nicky Libert, ging compleet viral. Nu, iets meer dan een week later, heeft hij een modellencontract getekend.

Grootste plannen

Elite Models regelt de komende twee jaar de carrière van het natuurtalent. Bij dit modellenbureau staan onder andere ook de winnaars van Holland's Next Top Model ingeschreven. Aan dagblad Parool vertelt Nicky dat zijn nieuwe werkgever grootste plannen met hem heeft:

"Ze gaan me eerst aanbieden als catwalkmodel bij high-end merken. We beginnen hoog. Kan ik het altijd nog een treetje lager proberen."

Opslag veranderd

Het leven van de Amsterdammer is binnen een week tijd drastisch veranderd. Hoewel hij zijn bouwvakkersbaan nog niet opgeeft tot zijn eerste modellenklus, kreeg hij binnen twee dagen een levensveranderend papiertje in handen gedrukt.

"Normaal schijnt het [na een test shoot en gesprek] nog wel even te duren voor je van ze hoort, maar ik kreeg die middag nog een contract mee. Dat heb ik een paar dagen goed doorgenomen en nu gaat 'ie dinsdagavond op de post."

Dankbaar

Nicky heeft zijn plek in de schijnwerpers te danken aan de 21-jarige Danika Magdelena. De fotografe legt wel vaker schoonheid op straat vast, zo is te zien op haar Instagramaccount. Maar dit keer had het iets grotere gevolgen dan flink wat likes.

Zoals Nicky het zelf zegt: #dromenkomenuit

Ster advertentie
Ster advertentie