OMG

Uber-chauffeur redt 16-jarig vermist meisje uit handen van pooiers

  1. Newschevron right
  2. Uber-chauffeur redt 16-jarig vermist meisje uit handen van pooiers

Een Amerikaanse Uber-chauffeur pikte drie meisjes op die hij naar een hotel moest brengen, maar merkte al snel op dat er iets niet klopte. Eén van de meisjes in zijn auto bleek een 16-jarig vermist meisje te zijn, die op dat moment door twee vrouwelijke pooiers werd gedwongen om daar seks te hebben met een klant.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donatie

Chauffeur Keith Avila luisterde mee met het gesprek tussen de drie vrouwen achterin zijn auto. Hij hoorde de twee oudere vrouwen uitleggen aan het jonge meisje hoe ze 'John' moest begroeten: ''Knuffel de man en vraag hem of hij geen wapens heeft. Wees er zeker van dat hij geen wapens heeft en vraag hem om je donatie. Je moet altijd zorgen dat je die als eerste krijgt.''

Onschuldig

Omdat het meisje zo jong leek, belde de chauffeur meteen de politie nadat hij de meisjes had afgezet bij het Holiday-Inn hotel in Elk Grove in Zuid-Sacramento.

''Het slachtoffer zag eruit alsof ze twaalf was. Ik had haar in de ogen gekeken en ze leek zo onschuldig en onzeker. Ik kon niet wegrijden en me er niets van aantrekken. Ik deed gewoon wat ik moest doen."

Minderjarig

In het hotel trof de politie de klant, Disney Wang, met het meisje. Het meisje dat seks met hem moest hebben bleek inderdaad minderjarig. Daarnaast stond ze ook nog eens als vermist opgegeven.

Redding

De politie is erg blij met het oplettende optreden van de man. ''Hij had gewoon zijn geld kunnen innen en naar zijn volgende klant kunnen rijden, maar dat deed hij niet. Hij heeft het meisje waarschijnlijk gered van nog veel meer seksuele misdrijven."

Ster advertentie
Ster advertentie