OMG

Deze 21-jarige miljonair was 4 jaar geleden nog dakloos

foto: YouTube: Fresh Networking
  1. Newschevron right
  2. Deze 21-jarige miljonair was 4 jaar geleden nog dakloos

De Australische Harry Sanders raakte op 17-jarige leeftijd dakloos, maar vier jaar later ziet zijn leven er heel anders uit. Inmiddels is hij namelijk miljonair. Dat heeft hij volgens zichzelf mede te danken aan die zware periode waarin hij geen dak boven zijn hoofd had.

Belangrijke periode

Harry Sanders richtte in 2017 zijn eigen bedrijf Studiohawk op. Inmiddels is dat bedrijf anderhalf miljoen Australische dollar waard. In een interview met 7News vertelt hij dat de periode zonder dak boven zijn hoofd hem veel waardevolle lessen heeft geleerd.''Deze ervaring heeft me volwassen gemaakt en veel veerkracht en motivatie gegeven. [...] Zonder die periode zou ik niet dezelfde persoon zijn. Zoiets verschrikkelijks meemaken, heeft me veel zelfverzekerder gemaakt in stressvolle situaties."

''De eerste nacht dakloos zijn was de ergste. Ik had geen idee waar ik heen moest of wat ik moest doen. Ik bracht mijn eerste paar nachten onder een brug door, ik wist niet wat ik moest doen en ik durfde geen hulp te vragen. Het kan gevaarlijk zijn, want de daklozen hebben vaak een eigen territorium. Ik wist dat niet, dus kwam al snel in de problemen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie