OMG

Kevin Hart over bedriegen van zijn zwangere vrouw: ''Het was een fuck-up, maar ik ga het fixen''

  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart over bedriegen van zijn zwangere vrouw: ''Het was een fuck-up, maar ik ga het fixen''

Dat Kevin Hart helemaal kapot wordt gemaakt online, kan hem niet schelen. Hij heeft immers een enorme fout begaan door vreemd te gaan. Maar dat ook zijn vrouw Eniko Parrish allerlei beledigingen naar hoofd gesmeten krijgt, maakt hem heel erg kwaad. Dat vertelt hij in een uitgebreid interview met The Breakfast Club,waarin onder andere wordt gesproken over het vreemdgaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Ik heb het opgefokt, maar ik het het herstellen. Dit is wat ik wil, wat ik nodig heb, dit is mijn fundering. Ik heb gewerkt voor mijn vrouw en mijn familie. Dit is alles wat telt. Ik wil het niet kwijt. Dit was een grote fuck-up en het is zo slecht, op alle vlakken. Maar ik ga vechten en laat haar niet vallen.''

Schuldig

Kevin Hart bleef lange tijd een beetje vaag over wat er gebeurd zou zijn in de hotelkamer waar video's van verschenen, maar nu geeft hij publiekelijk zijn misstap toe.

''Ik ga mijn fouten niet uit de weg, ik hou mijn handen omhoog, ik ben schuldig.''

Karma

Maar waarom krijgt zijn vrouw dan zoveel shit over zich heen? Karma is een vaak genoemd woord als het gaat om zijn huidige liefje, omdat zij er in 2011 voor hebben gezorgd dat de eerdere relatie van Kevin Hart stuk liep. Die beschuldigingen kwamen in eerste instantie van Kevins ex, maar de media volgden haar verhaal snel.

''Ik moest echt kalmeren. Ik wilde niet dat ze Eniko uitmaakten voor huwelijksbreekster, want dat is precies wat mijn ex-vrouw Torrei tegen haar zei. En dat terwijl ik nog nooit één woord verkeerd over haar heb gezegd, dat zit niet in mijn karakter. Maar ik begrijp haar negativiteit wel. Ik haat haar er niet om.''

Dom

Over het vreemdgaan zelf, zegt hij dat het zijn 'domste moment ooit was' en dat hij de verantwoordelijkheid neemt voor zijn fuck-up.

''Ik heb een fantastische vrouw. Ik heb het geluk dat ik haar mijn vrouw mag noemen.''

Ster advertentie
Ster advertentie