OMG

TikTokker ziet partner vreemdgaan via camerabeelden cruiseschip

foto: TikTok
  1. Newschevron right
  2. TikTokker ziet partner vreemdgaan via camerabeelden cruiseschip

De Amerikaanse Kayla Gardner kreeg de schrik van haar leven tijdens een cruisevakantie met haar partner en vrienden. Terwijl ze dacht dat haar boyfriend de cruisecabine verliet om eten te halen, zag ze via livebeelden vanop het dek dat hij met een onbekende vrouw aan het flirten was.

Cheater

''Hij gaat vreemd'', roept de Amerikaanse influencer in een video die ze op TikTok plaatste. Samen met een vriendin was ze televisie aan het kijken toen het voorval plaatsvond. Tijdens het zappen kwamen ze langs een zender die livebeelden van het cruiseschip uitzond. Daar zag ze haar vriend in een innige omhelzing met een vrouw. Daar bleef het niet bij, want de twee wisselden daarna ook nog telefoonnummers aan elkaar uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Einde relatie

De TikTokker twijfelde eerst nog of het wel echt haar vriend was die ze op de beelden zag. De twijfel werd weggenomen toen de camera vanuit een andere hoek begon te filmen en hij duidelijk in beeld kwam. ''Oh mijn god'', schreeuwt Gardner in de video als ze haar partner op de beelden ziet. Wat er daarna precies gebeurde is niet duidelijk. Wel laat ze in een andere video weten dat ze de relatie heeft beëindigd.

Ster advertentie
Ster advertentie