OMG

Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan na Insta-speurwerk en gaat viral

foto: Shutterstock | Ter illustratie
  1. Newschevron right
  2. Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan na Insta-speurwerk en gaat viral

Sommige mensen zijn zó handig in het achterhalen van informatie via social media, dat ze serieus een baantje bij de geheime veiligheidsdienst zouden moeten overwegen. Zo ook Steph. In een viral TikTok-video legt ze uit hoe ze haar vriendje door middel van wat next level Instagram-speurwerk heeft betrapt op vreemdgaan en dat vinden mensen op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. "FBI, neem haar aan alsjeblieft."

Instagram-spy

In de TikTok-video, gepost door haar vriendin Chloe, legt Steph aan de telefoon aan iemand uit hoe ze te werk is gegaan. "Ik ging op Instagram naar 'locatie tag'", begint ze. "Ik zocht de plek op waar hij was en ging toen naar het profiel van ieder meisje dat die locatie had getagd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gepakt

Steph was duidelijk vastberaden om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, want ze bekeek vervolgens de volledige Instagramstories van alle dames die op diezelfde locatie zijn geweest. "Ik maakte screen records van de video's en heb de filmpjes toen vertraagd om te kijken of ik hem ergens op de achtergrond zag." Als degene aan de telefoon vervolgens vraagt wat er toen gebeurde, antwoordt ze trots: "Ik heb 'm gepakt!"

FBI-kwaliteiten.

Wat er precies gaande was met Stephs ex-vriend is niet helemaal duidelijk, maar de mensen in de comments zijn zowel onder de indruk als bezorgd na het horen van haar tijdrovende techniek. De video is inmiddels al meer dan 933.000 keer bekeken. "MI5 heeft niks op haar. Onderschat nooit een vrouw die iets vermoedt", klinkt het in de comments. "Is dit hoe meiden vandaag de dag te werk gaan? *Verwijdert alle social media*", zegt iemand anders.

Psycho of slim?

Dat Steph psycho wordt genoemd, vinden sommigen onterecht. "Als de politie dit doet, wordt het goed speurwerk genoemd en als een meisje het doet, is het psycho? Dat is niet eerlijk", reageert iemand. Een ander zegt: "Ze is gewoon slim." Toch blijken veel mensen het eens met deze comment: "Als je op het punt bent gekomen dat je dit moet doen, is je relatie eigenlijk al over."

Stephs techniek blijkt bij sommige andere TikTokkers trouwens allang bekend. "Ik heb m'n vriendje ook betrapt op vreemdgaan met deze methode en pakte hem een andere keer met clubfoto's."

Ster advertentie
Ster advertentie