OMG

Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan nadat Fitbit nachtelijke work-out aangeeft

foto: TikTok @ladynadiaessexfoto: TikTok @ladynadiaessex
  1. Newschevron right
  2. Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan nadat Fitbit nachtelijke work-out aangeeft

De Britse Nadia Essex, televisiepersoonlijkheid en datingcoach, is er op een wel heel bijzondere manier achtergekomen dat haar ex vreemdging. In een TikTok-video vertelt ze dat het zijn Fitbit was die hem verraadde. Die gaf namelijk aan dat haar vriend midden in de nacht meer dan 500 calorieën had verbrand, terwijl hij zei 'gewoon een avondje met vrienden' te zijn geweest. En nee, hij zit niet bij een nachtelijke hardloopclub...

Actief nachtje

Een Fitbit is een soort horloge dat dag en nacht allerlei gezondheidsgegevens van de drager bijhoudt, zoals je hartslag, slaapkwaliteit en het aantal stappen dat je zet. Nadia had die gesynchroniseerd met die van haar vriend, waarschijnlijk zodat ze gegevens konden delen. "Toen mijn ex-vriend een nachtje uit was geweest, maakte ik de volgende ochtend ontbijt voor hem", vertelt ze in de video. "Toen kreeg ik een notificatie dat hij tussen 2 en 3 uur 's ochtends meer dan 500 calorieën had verbrand."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen ontbijt

Nadia trok na de melding al snel haar conclusie. "Ik heb dat ontbijtje ergens gestoken waar de zon niet schijnt", eindigt ze haar verhaal. De tienduizenden mensen die het filmpje al hebben gekeken, kunnen wel lachen om het verhaal. Sommigen geven haar ex nog het voordeel van de twijfel: "Hij kon ook nog aan het dansen zijn in de club, maar ja..." Anderen zijn geïnspireerd om ook zo'n handig horloge aan te schaffen: "Ik zat al te twijfelen om er een te kopen, drie keer raden wie er nu zo snel mogelijk een gaat halen."

Ster advertentie
Ster advertentie