FunX

'Mijn vriend ging vreemd met mijn beste vriendin: moet ik 'm terugpakken?'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Mijn vriend ging vreemd met mijn beste vriendin: moet ik 'm terugpakken?'

Het is weer tijd voor een juicy liefdesprobleem waarbij we jouw advies zeker kunnen gebruiken! Deze week deelt Noah haar verhaal in Dating Dilemma met Fernando: "Ik heb al een relatie van zeven jaar, maar ik had het gevoel dat mijn vriend vreemdging. Terwijl hij aan het douchen was, pakte ik stiekem zijn mobiel en ja hoor.. mijn vermoedens klopten: hij gaat vreemd! Toen hij op een dag vertelde dat hij ging sporten, heb ik hem stiekem gevolgd. Het werd nog erger, want hij ging niet naar de sportschool maar naar mijn beste vriendin!" Nu wil Noah zoete wraak nemen, maar ze weet niet hoe en of dat het wel waard is. Gelukkig stonden de luisteraars weer paraat met hun advies!

'Mijn vriend ging vreemd met mijn beste vriendin, moet ik 'm terugpakken?'

'Skip die b*tch!'

Volgens Lieke moet Noah gewoon lekker verder gaan met haar leven, zonder haar vriend en beste vriendin. "Dit is wel next level. Dit is geen beste vriendin, dus skip die b*tch! En voor haar vriend: Spijt komt na de zonde. Ik zou ze allebei dumpen en naar iemand op zoek gaan die wel goed voor zichzelf en jou is."

'Ik zou doordraaien'

Rosa belde naar de studio en één ding is zeker: zij zou helemaal gek worden als haar vriend zoiets zou doen. Zij zou haar vriend wel terugpakken. Rosa is boos! "Het is gek hoe mensen je vertrouwen zo kunnen beschadigen. Niemand zou dit bij mij moeten proberen, want ik maak je kapot. Ik kan veel hebben, maar met je beste vriendin gaat echt te ver man. Ik zou doordraaien. Er is een grens waar je niet overheen moet gaan."

'Karma is een b*tch'

Geraldo is het niet eens met Rosa en zou geen wraak nemen. Karma rekent volgens hem vanzelf met hen af. "Ik zou geen wraak nemen. Verlaag je niet tot datzelfde niveau, aangezien je zelf hebt meegemaakt hoe kut het is. Karma is een b*tch. Hun straf komt wel."

'Dumpen? Ben je gek?!'

Er zijn ook mensen die Noah voor gek verklaren als zij haar relatie van zeven jaar stuk laat lopen. Sefa vindt dat zij dit slippertje van haar vriend gewoon moet vergeven: "Haar vriend waarmee zij al zeven jaar een relatie heeft dumpen? Ben je gek?! Ga met je vriend praten, want hij heeft sowieso veel spijt. Hij leert vanzelf van zijn fouten, want hij heeft geen gevoelens voor haar beste vriendin. Het gaat alleen maar om de seks." Als praten niet helpt, heeft Sefa nog een andere oplossing klaarstaan: "Ga voor een trio of bezorg je vriend goede seks, dan komt het goed."

'Het mes snijdt aan twee kanten'

Tenslotte het advies van Imad. Hij vindt dat het verhaal altijd twee kanten heeft. Daarom moet Noah ook van haar eigen fouten leren. "Ze gaf 'm waarschijnlijk niet wat hij nodig had. Het mes snijdt aan twee kanten, dus ze moet zelf eerst goed checken wat zij fout heeft gedaan. Anders gaat het in een nieuwe relatie ook weer mis."

Ster advertentie
Ster advertentie