FunX

Sara ging vreemd en durft vriend niet te vertellen dat baby niet van hem is

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Sara ging vreemd en durft vriend niet te vertellen dat baby niet van hem is

Mis je wat sensatie in je leven nu je in quarantaine zit en heb je zin in een juicy ass verhaal? Hou je dan stevig vast. Vandaag in Start namelijk het Dating Dilemma van Sara. Zij heeft al vijf jaar een relatie met veel ups en downs en tijdens die downs is ze weleens vreemdgegaan. Sara raakte zwanger, kreeg een baby, maar twijfelde of de baby van haar vriend was. Ze deed stiekem een DNA-test en inderdaad: de baby is niet van haar vriend. Ze wil haar vriend niet kwijt, maar durft hem dit niet te vertellen. Wat nu?! Gelukkig stonden de luisteraars weer ready met hun advies.

"Opschieten!"

Romeo liet een voicenote achter en vindt dat Sara gewoon eerlijk moet zijn. "Ze probeert hem te laten geloven dat het kind van hem is. Niet doen. Gewoon normaal het gesprek aangaan. Beter nu dan steeds later, want er gaat een moment komen dat ie ziet dat het niet van hem is. Opschieten!"

"Ervaar de consequenties"

Para is het eigenlijk ook eens met Romeo. Hij vindt dat Sara gewoon op de blaren moet zitten. "Ewa Sara, een relatie is opgebouwd uit vertrouwen. Als jij je partner niet kan vertellen dat het kind van hem is: SLECHT, SLECHT, SLECHT. Het hart van die man zal breken als hij erachter komt dat het niet zijn kind is. Dus doe dat heel snel en ervaar de consequenties."

"Niet eerlijk"

Abigail belde naar de studio en begrijpt de keuze van Sara op zich wel, maar vind het niet eerlijk. "Alles is te begrijpen, maar je kunt niet dingen beslissen voor de baby, de vader van de baby en je vriend. Stel dat het andersom gebeurt, dan zou je toch helemaal lijp worden? Mensen moeten keuzes krijgen en het is oneerlijk dat ze beslissingen maakt voor drie mensen. Ik denk dat ik het als kind ook niet chill zou vinden als mijn moeder heeft gelogen over wie mijn vader is."

Ster advertentie
Ster advertentie