OMG

Politie verrast kind van vermoorde moeder met kerstcadeautjes

foto: Facebook: FitchburgPoliceDepartment
  1. Newschevron right
  2. Politie verrast kind van vermoorde moeder met kerstcadeautjes

Kerst zou voor iedereen een prachtige periode moeten zijn, maar voor de vierjarige Jaiden Clifford uit de Amerikaanse plaats Leominster is dat dit jaar anders. Hij moet de feestdag voor het eerst zonder zijn moeder Kelsey vieren. Zij werd vorige maand namelijk vermoord.

Politieagent in actie

Het verhaal van Jaiden raakte politieagent Dan Cantois enorm en daarom wilde hij iets doen voor het jochie dat helemaal gek is van alles wat met de politie te maken heeft. Als voorzitter van de lokale politiebond vroeg hij verschillende politiebureaus in de omgeving om samen met hem de kleine Jaiden de dag van zijn leven te bezorgen en dat is gelukt. Misschien iets beter dan hij had verwacht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jaiden Verrassen

De agent had de grootouders van Jaiden al gesproken, dus het jongetje verwachtte al dat er iets zou gebeuren. Hij had echter niet zien aankomen dat er twintig politieauto's op de stoep zouden staan en dat hij allerlei cadeautjes zou krijgen. Politieagenten van tien verschillende bureaus reageerden op de oproep van Dan Cantois om Jaiden te verrassen. En zo kwam het dat de kleuter ineens bezoek kreeg van meer dan twintig agenten. Hij ontving allerlei speelgoed van zijn nieuwe politievrienden en mocht ook in al die verschillende politieauto's zitten.

Glimlach toveren

Kerst zal voor Jaiden misschien nooit meer hetzelfde zijn zonder moeder, maar de politie staat altijd voor hem klaar. "We wilden een glimlach toveren op zijn gezicht en de familie een handje helpen", zegt politieagent Dan Cantois. En dat is precies wat ze hebben gedaan. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden voor de moord op de moeder van Jaiden. Het gaat om een bekende van haar vriend. Hij wordt aangeklaagd wegens moord.

Verrassing voor Hunter

Jaiden was overigens niet de enige bij wie de politie een glimlach op zijn gezicht bezorgde. Een aantal dagen later kreeg een jongetje dat Hunter heette ook een flinke verrassing:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie