OMG

Man met kanker wint 200.000 dollar op dag laatste chemotherapie

  1. Newschevron right
  2. Man met kanker wint 200.000 dollar op dag laatste chemotherapie

Een man uit North Carolina kocht vorige week toen hij op weg was naar zijn laatste chemotherapie een kraslot voor een dollar. Hij dacht misschien een leuk klein prijsje te winnen, maar stond met zijn mond vol tanden toen het lot maar liefst twee ton waard bleek te zijn!

Prijs

Ronnie Foster, zoals de man heet, kocht eerst een lot voor een dollar waarmee hij vijf dollar won. Van dat geld besloot hij er nog twee te kopen. Dat was een goede beslissing, want het leverde hem 200.000 dollar (na belasting 141.501 dollar) op.

"Ik zag al die nullen en ik bevroor", vertelt Ronnie aan The Daily Mail. "Ik geloofde het niet tot ik het aan de man bij de balie gaf." Toen de medewerker het lot scande, kwam er te staan dat de winnaar zich moest melden bij het hoofdkantoor van de desbetreffende loterij. "Ik begon te schudden, ik kon het niet geloven."

Rekeningen

Ronnie, die kampt met darmkanker, was die dag sowieso al erg blij. Het was na ruim vier maanden tijd voor zijn laatste chemotherapie. Het gewonnen geld zal gedeeltelijk naar ziekenhuisrekeningen gaan. "Ik ben wel verzekerd, maar ik heb nog steeds kosten gemaakt. Dit zal het allemaal makkelijker maken."

Ster advertentie
Ster advertentie