OMG

Ruben van The Partysquad is vader geworden! #Gefeliciteerd!

  1. Newschevron right
  2. Ruben van The Partysquad is vader geworden! #Gefeliciteerd!

Kamal Raphael Nalu, zo heet het eerste kindje van Ruben van The Partysquad. De kleine Ruben is vernoemd naar papa's twee favoriete artiesten: Rapper Q-Tip (die Kamaal Ibn John Fareed heet) en zanger Raphael Saadiq. Nalu betekent 'golf' en Kamal betekent 'perfectie'. Daarnaast is Kamal ook de naam van een plaats in Indonesië, het land waar de roots van vader Ruben en moeder Wenda liggen.

Wakker in de nacht

Al die clichés die je hoort over het vader- en moederschap zijn waar", zei Ruben vanochtend in Start. De naam verwijst naar twee artiesten, maar Ruben wil zijn zoon juist behoeden voor die business: "Eigenlijk wil ik mijn zoon behoeden voor twee dingen: De muziekindustrie en ik wil ook niet dat hij voetballer wordt!" Ruben sluit ook niet uit dat hij nog een song voor de kleine Kamal gaat maken, maar op dat level zit hij nog niet: "Ik ben aan het genieten en aan het wennen om de hele nacht wakker te blijven. Mijn hoofd is nog niet daar Nando!"

Felicitaties!

Moeder en zoon maken het goed en kersverse papa Ruben is natuurlijk supertrots! Wil je Ruben en Wenda feliciteren? Stuur je felicitaties dan via Instagram, Facebook en/of Twitter!

Ster advertentie
Ster advertentie