OMG

Aha: 'Dit is het geheime recept van de Egg McMuffin'

foto: McDonald's
  1. Newschevron right
  2. Aha: 'Dit is het geheime recept van de Egg McMuffin'

Aangezien veel fastfood-restaurants gesloten zijn tijdens de coronacrisis is het de kunst om zelf voor je dagelijkse portie aan vette lekkernijen te zorgen. Bij de McDonald’s kun je normaal gesproken ’s ochtends een befaamde Egg McMuffin scoren, waarvan lange tijd onbekend was hoe deze precies gemaakt werd. Tot nu (lijkt het), aangezien een medewerker van het restaurant het geheime recept deelt.

TikTokker gaat viral met bereidingswijze

Volgens de TikTokker, wiens video inmiddels al meer dan 16 miljoen keer is bekeken, maak je het ontbijtgerecht als volgt: je legt drie losse eieren op een bakplaat en zorgt dat ze enigszins hun ronde vorm behouden. Vervolgens zet je de bakplaat in de magnetron en laat je deze een minuutje lopen. Et voilà, jouw eigen McMuffin is geboren!

Scepsis bij sommige volgers

Ook al oogt het als een logische manier om het gerecht te maken, bij sommige volgers heerst er ook scepsis. “Dit lijkt mij sterk”, schrijft iemand in de comments. Anderen hebben het vermoeden dat er geknipt is in de video. Toch geloven de meesten toch echt dat dit dé manier is om een McMuffin te maken.

Bekijk hieronder de video en oordeel zelf!

SeanFordd on TikTok

SeanFordd(@sean_ford) has created a short video on TikTok with music Savage. Oh no the secret is out ?#mcdonalds #food #fyp #fypage

Ster advertentie
Ster advertentie