OMG

Jongen 4 jaar vastgehouden door eigen vader

  1. Newschevron right
  2. Jongen 4 jaar vastgehouden door eigen vader
Een Amerikaanse moeder was vier jaar lang op zoek naar haar 13-jarige zoon. Dit weekend werd hij eindelijk gevonden, verstopt achter een geheime muur in de garage van zijn eigen vader.

De jongen wist een mobieltje te bemachtigen en belde daarmee zijn moeder. Zij schakelde meteen de lokale politie van het stadje Clayton County in.

De politie snelde zich naar het huis maar kon hem in eerste instantie niet vinden. Vijf mensen die zich in het huis bevonden ontkenden de jongen te kennen. Toen de agenten een paar uur later terugkwamen om opnieuw te zoeken, belde de jongen weer naar zijn moeder. Die loodste de politie naar hem toe.

De vader, zijn vriendin en drie andere medeverdachten zijn aangehouden. Ze worden beschuldigd van vrijheidsberoving, wreedheid tegen kinderen en het hinderen van de politie.

Buurtbewoners zagen de jongen vaak het gras maaien maar ze wisten niet dat hij tegen zijn wil werd vastgehouden. Hen was verteld dat de jongen thuis les kreeg.

Het weerzien tussen de jongen en zijn moeder was erg emotioneel. Ze hielden elkaar, met tranen in de ogen, stevig vast:Ster advertentie
Ster advertentie