OMG

Petitie tegen paarden bij David Guetta's Pacha Ibiza shows

  1. Newschevron right
  2. Petitie tegen paarden bij David Guetta's Pacha Ibiza shows

De wereldberoemde dj David Guetta nodigt voor zijn F*** Me I'm Famous! shows in Pacha Ibiza, niet alleen mensen uit, maar ook paarden. Hoe groter, hoe beter? Not.

Een groot aantal mensen, waaronder producer Deadmau5, vindt dat die dieren daar niet horen. Daarom is de online petitie 'Stop David Guetta to rent a horse for his shows in Pacha Ibiza' in het leven geroepen. De petitie is opgezet nadat een bezoeker van het grootse feest constateerde dat de paarden er nogal gestresst uitzagen.

De eerste paarden kwamen de club binnen op 28 mei tijdens de openingsparty van David Guetta's feestje. Als het aan de Franse hitmaker ligt, blijven de viervoeters de hele zomer 'meefeesten'. Het liefst met dansende bikinidragende vrouwen eromheen, terwijl de paarden paraderen met mannen die op hun rug zitten.

Dat het de bekende Deadmau5 niet in de koude kleren ging zitten, liet hij overduidelijk weten via Twitter:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Bekijk hieronder een kort filmpje van het F*** Me I'm Famous openingsfeest, met paarden:

#Freethehorse
Waarom de paarden dus weg moeten? Die arme dieren staan om vier uur 's nachts nog even in een bomvolle club tussen de dronken losbollen. Hoewel de eigenaar heeft aangegeven dat de paarden getraind zijn hiervoor en oordopjes krijgen, zorgt het voor veel stress bij de dieren/

Behoefte aan het tekenen van de petitie? Dat kan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie