OMG

Opening gaybrapad in Vlissingen verstoord door vrouw in piemelpak

foto: YouTube RTV Vlissingen
  1. Newschevron right
  2. Opening gaybrapad in Vlissingen verstoord door vrouw in piemelpak

Afgelopen weekend werd er in Vlissingen een regenboogzebrapad geopend. Toen de wethouder het gaybrapad wilde openen, werd dat verstoord door een vrouw in een piemelpak achter haar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen respect

Het nieuwe regenboogzebrapad voor de bioscoop in Vlissingen is bedoeld om aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. Zowel de gemeente Vlissingen, de bioscoop als LHBT Netwerk Zeeland waren niet blij met de komst van de vrouw in het piemelpak. In een reactie laat LHBT Netwerk Zeeland weten: "De opening was een groot succes dat enigszins werd verstoord door een smakeloze individuele actie. Er stond een persoon in beeld in een zeer plat en schunnig pak dat totaal geen respect had voor de ware boodschap van dit initiatief".

aanstaande bruid

Een woordvoerder van het netwerk meldt dat de vrouw op een bierfiets voorbij kwam fietsen en toen achter de wethouder is gaan staan. Volgens de woordvoerder ging het hier overduidelijk om een vrijgezellenfeestje. De vrouw zou de aanstaande bruid zijn. Ondanks dat de bruid aangaf dat ze was ingehuurd voor de opening, melden gemeente Vlissingen en LHBT Netwerk Zeeland dat ze de vrouw niet hebben ingehuurd. "Het is bij ons niet bekend wie deze achterlijke persoon is en ze beseft niet wat ze gedaan heeft. We distantiƫren ons van deze smakeloze grap", aldus een woordvoerder van het netwerk.

Ster advertentie
Ster advertentie