OMG

Man snijdt penis eraf en gooit die uit het raam tijdens politieachtervolging

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Man snijdt penis eraf en gooit die uit het raam tijdens politieachtervolging

Een 39-jarige man uit Tennessee is aangehouden na een bizarre achtervolging door de politie. De man sneed onderweg namelijk zijn penis eraf en gooide die uit het raam.

politieachtervolging

De politieachtervolging begon kort nadat de man geparkeerd stond op de snelweg en het verkeer ophield. Toen hij doorhad dat er politie achter hem aankwam, reed hij snel weg.

"Toen ik achter hem stopte en mijn lichten aandeed, ging hij ervandoor en weigerde hij te stoppen", vertelt politieagent Bobby Johnson aan lokale nieuwszender WJLE. "Hij sloeg af op Old Liberty Road en kwam daar tot stilstand. Hij opende vervolgens zijn deur. Hij was naakt en zat onder het bloed. Daarna sloot hij zijn deur weer en reed hij weer weg."

Ziekenhuis

De achtervolging ging door twee provincies en op een gegeven moment sneed de man zijn genitaliën af. Pas na een tijdje wist de politie hem klem te rijden. De man werd in hechtenis genomen en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Stemmen

Volgens de politie heeft de man gezegd dat hij zijn penis erafsneed omdat hij stemmen op de radio hoorde zeggen dat hij dat moest doen om zo de wereld te redden.

De politie doet nog onderzoek naar de zaak. De man had naar verluidt ook nog andere arrestatiebevelen tegen hem lopen voor onbekende overtredingen.

Ster advertentie
Ster advertentie