OMG

Wow: zoontje Lil Durk (10) schiet stiefvader neer 'om zijn moeder te beschermen'

foto: Instagram: @lildurk
  1. Newschevron right
  2. Wow: zoontje Lil Durk (10) schiet stiefvader neer 'om zijn moeder te beschermen'

Een opmerkelijk bericht uit de Verenigde Staten, waar het tienjarige zoontje van Lil Durk zijn stiefvader heeft neergeschoten. Volgens sommige bronnen deed hij dat om zijn moeder te beschermen. Joshua Pippens, de man om wie het gaat, postte de beelden van het incident op zijn Instagram om het tegendeel te bewijzen. "Zoals jullie kunnen zien was ik niet de agressor."

Zoontje Lil Durk schiet stiefvader

Op de beelden lijken de moeder en stiefvader verwikkeld te zijn in een ruzie, terwijl andere mensen de twee uit elkaar proberen te houden. Uiteindelijk zou het 10-jarige zoontje van Lil Durk een pistool hebben gepakt en daarmee op zijn stiefvader hebben gevuurd. Volgens Pippens deed hij dat op advies van zijn moeder. "Hij gehoorzaamde haar, pakte mijn wapen en schoot me neer." De man deelde de beelden op Instagram om te bewijzen dat hij niet de agressor was. "Ik wil dat jullie allemaal deze video bekijken voordat ze het verwijderen", schreef hij bij de clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Moeder beschermen'

Verschillende bronnen suggereren namelijk dat de 10-jarige jongen zijn moeder probeerde te verdedigen. Dit is echter nog niet bevestigd. Daarnaast heeft Lil Durk niet gereageerd op de situatie. Pippens heeft daarentegen meerdere verklaringen over het incident gedeeld op zijn social media. Zo bedankte hij God dat hij nog leeft en verweet hij de moeder dat zij haar kind verkeerd beïnvloedde. "Dat is ook de reden dat ik wel de voogdij over mijn kinderen heb gekregen en zij niet."

Pippens ligt momenteel in het ziekenhuis en wordt behandeld aan zijn verwondingen. De omstandigheden die tot het incident hebben geleid zijn nog onduidelijk, maar de man maakt in ieder geval duidelijk dat hij niet degene was die de ruzie is gestart. Ook zou hij bewust geen aangifte hebben gedaan. "Luister, er gaat niemand naar de gevangenis. God zal jullie de lessen geven die jullie verdienen."

Vanwege de gevoelige aard van de beelden worden deze niet in het artikel getoond. Daarnaast wordt de naam van het kind niet genoemd, omdat hij nog minderjarig is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie