Entertainment

Mannen 'waarschuwen' Lil Durk met foto's voor het huis van zijn oma

foto: Instagram: @gmac_nolackin2x
  1. Newschevron right
  2. Mannen 'waarschuwen' Lil Durk met foto's voor het huis van zijn oma

Twee mannen hebben Lil Durk via Instagram 'gewaarschuwd' door foto's te posten voor het huis van zijn oma. Naar verluidt gaat het om leden van een rivaliserende bende uit Zuid-Chicago.

Waarschuwingsboodschap

De mannen staan bekend als het rapduo Y.T.N. & A Trapper en zouden komen uit de wijk Englewood. Uit de post op Instagram wordt niet duidelijk wat ze precies willen. Volgens Amerikaanse bronnen gaat het vooral om een waarschuwingsboodschap van de bendeleden. "Ze weten dat we hard gaan, we maken die shit heet", schrijft het duo bij de foto, terwijl ze de namen van een aantal wapens vermelden. "We poseren op plekken. Is dit niet het huis van Lil Durk's oma?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

7220

Voordat Lil Durk zijn grote doorbraak kende in de hiphopscène dropte hij in 2018 de videoclip voor Granny Crib. In de clip is Durkio in en rondom het huis van zijn oma te zien, dezelfde woning als waar Y.T.N. & A Trapper poseerden. Verder droeg Lil Durk zijn laatste album, genaamd 7220, onder meer op aan zijn oma. Het getal is het huisnummer van de woning, dat zowel op de foto als in de videoclip duidelijk zichtbaar is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie