Entertainment

Lil Durk in gezicht geraakt door explosief tijdens optreden: "Focus ligt op mijn gezondheid"

foto: Instagram: lildurk
  1. Newschevron right
  2. Lil Durk in gezicht geraakt door explosief tijdens optreden: "Focus ligt op mijn gezondheid"

Fans die binnenkort Lil Durk op het podium hoopten te zien, moeten helaas nog even wachten tot de rapper er weer klaar voor is om op te treden. Durkio werd afgelopen zaterdag tijdens een show op het Lollapalooza-festival namelijk in het gezicht geraakt door een explosief.

Rookexplosies

Op beelden die rondgaan van het ongeval is te zien hoe Lil Durk over het podium liep, terwijl er even later twee rookexplosies afgingen in zijn gezicht. De rapper gebruikte vervolgens zijn shirt om zijn gezicht te bedekken, waarna de show kort werd gestaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Focus op gezondheid"

Hoewel Lil Durk niet lang na het incident zijn show hervatte, bleek achteraf dat er toch wat meer aan de hand was dan aanvankelijk werd gedacht. De rapper moest namelijk naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Naar aanleiding van het ongeval is de rapper tot het besluit gekomen om het de komende tijd even rustiger aan te doen. In een Instagrampost zegt Durk dat hij zich vooral gaat focussen op zijn gezondheid. "Vanwege het incident op het podium tijdens Lollapalooza in Chicago las ik even een pauze in. De focus ligt nu op mijn gezondheid. Gisteren maakte ik speciaal voor mijn fans mijn optreden af. Ik waardeer jullie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie