OMG

Broers slaan stiefvader dood omdat hij hun 9-jarige zusje misbruikte

foto: YouTube: News 12PM
  1. Newschevron right
  2. Broers slaan stiefvader dood omdat hij hun 9-jarige zusje misbruikte

Twee broers uit Zuid-Texas hebben hun stiefvader doodgeslagen, omdat hij hun 9-jarige zusje misbruikt zou hebben. Volgens Fox News namen de jongens het heft in eigen handen nadat uit een politierapport was gebleken dat de 42-jarige Gabriel Q. seksueel overschrijdend gedrag had vertoond tegenover zijn eigen dochter.

Confrontatie

Toen Alejandro T. en Christian T. lucht kregen van de commotie rondom hun halfzusje, zochten ze hun stiefvader op en confronteerden ze hem met de aantijgingen. De confrontatie leidde al snel tot een agressieve woordenwisseling, waarbij de stiefvader probeerde te vluchten naar een nabijgelegen appartementencomplex.

De broers achtervolgden hun stiefvader en kregen hulp van een vriend, genaamd Juan E.M., die ze met de auto vervoerde. De drie tieners zouden de stiefvader vervolgens in de buurt van het appartementencomplex hebben geslagen en zouden daarna gevlucht zijn.

Fataal

Diezelfde avond sloegen de jongens opnieuw toe. Naar verluidt waren de jongens Gabriel Q. aan het opwachten en zagen ze hem laat in de avond in zijn eentje buiten lopen. Deze keer eindigde de confrontatie met een pak slaag die hun stiefvader fataal werd. De tieners legden het levenloze lichaam van hun stiefvader in een vrachtwagen en dumpten het lijk vervolgens in een veld in McAllen, Texas.

De jongens zijn alle drie achttien jaar oud en worden aangeklaagd voor zware mishandeling, moord en het organiseren van criminele activiteiten. Ze zitten momenteel vast in een gevangenis in Hidalgo County.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie