Naar homepage
OMG

VIDEO: Slang bijt man in gezicht die aanbelt bij beste vriend

foto: youtube/CBS 17
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Slang bijt man in gezicht die aanbelt bij beste vriend

Jerel Heywood bezoekt zijn beste vriend Rodney Copeland bijna dagelijks in het stadje Lawton, maar kreeg onlangs de schok van zijn leven toen hij aanbelde. Het was namelijk niet Rodney die hem vriendelijk begroette, maar een slang die de 51-jarige man vol in zijn gezicht beet. De deurbelcamera legde het hele voorval vast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slang op je oog

De slang die ongeveer 1,5 meter lang was, beet de Amerikaan in de huid rondom zijn linkeroog. Gelukkig heeft de man geen blijvende schade overgehouden aan de aanval. Rodney en zijn echtgenote hebben Jerel direct na de slangenaanval naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek al gauw dat de slang niet giftig was. Jerel kwam er zonder hechtingen vanaf, maar moet wel een tijdje antibiotica gebruiken.

Slang = dood

Met de slang is het slechter afgelopen. Na de aanval schreeuwde de vrouw van Rodney de hele boel bij elkaar. De buurman kwam op haar geschreeuw af met een hamer en sloeg de slang dood.

Hevige regenval

Rodney vertelde CNN dat hij enorm schrok van de aanval op zijn beste vriend: "Dat had ook een van ons kunnen zijn!" Hij had nooit eerder een slang bij zijn huis gezien en denkt dat het dier kwam schuilen door de hevige regenval. Rodney vertelde de tv-zender dat hij de tuin met bestrijdingsmiddelen gaat behandelen om reptielen ver weg te houden van zijn grasveld.

Ster advertentie
Ster advertentie