OMG

Man doet drie jaar over huwelijksaanzoek met veertien liefdesbrieven

  1. Newschevron right
  2. Man doet drie jaar over huwelijksaanzoek met veertien liefdesbrieven

Drie jaar lang schreef de romantische Timothy liefdesbrieven aan zijn vriendinnetje Candice. In al die brieven zat een bijzondere vraag verstopt. Hij schreef in totaal veertien brieven, die hij telkens begon met een hoofdletter. Samen vormden deze letters de vraag: 'Will you marry me?'.

Liefdesbrief

Inmiddels is het koppeltje getrouwd. Timothy was gelijk al zeker van zijn zaak, want hij schreef de eerste brief al een week nadat ze waren begonnen met daten. Candice vertelde aan Daily Mail over het speciale moment.

''Toen ik wakker werd, lag er een briefje onder mijn deur. Daarop stond dat ik naar buiten moest komen als ik me helemaal had aangekleed. Toen ik de deur opendeed zag ik overal rozenblaadjes en kaarsen. Timothy zat in de woonkamer, met alle liefdesbrieven die hij ooit voor mij geschreven had. We lazen ze door en haalden mooie herinneringen op. Daarna legde hij ze netjes in volgorde en vroeg me om er nog eens naar te kijken. Toen ik zag wat er stond, barstte ik in tranen uit.''

Vriendschap

Het koppel leerde elkaar kennen op Maroubra Beach op een feestje van gemeenschappelijke vrienden. Daaruit ontstond langzaam een vriendschap tussen het koppeltje. Pas vier jaar later begonnen de twee met daten. Candice zegt dat die lange vriendschappelijke omgang hun relatie alleen maar goed heeft gedaan.

''Het heeft lang geduurd voordat onze vriendschap omsloeg in liefde, maar ik ben dankbaar dat we eerst vrienden waren. We kennen elkaar zo goed.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie