OMG

'Acteur sterft na plastische chirurgie om op K-popster te lijken'

foto: Portal do Holandafoto: DailyMail
  1. Newschevron right
  2. 'Acteur sterft na plastische chirurgie om op K-popster te lijken'

De Canadese acteur Saint Von Colucci (22) is onlangs overleden door de gevolgen van kaakimplantaten. Hij onderging verschillende operaties voor de nieuwe K-drama Pretty Lies, waarin hij Jimin van de popgroep BTS zou gaan spelen. Door verschillende ingrepen hoopte hij zo veel mogelijk op de bekende artiest te lijken. Er worden echter twijfels getrokken bij het verhaal.

Onzeker om uiterlijk

Saint verhuisde in 2019 naar Zuid-Korea om door te breken in de muziekindustrie. Uiteindelijk kreeg hij een rol in Pretty Lies, een opkomende serie waarin hij Jimin zou gaan spelen. In totaal onderging hij maar liefst twaalf operaties om op hem te lijken, waaronder een facelift, nose job en het plaatsen van kaakimplantaten. "Hij had een rechthoekige kaak en kin die hij niet mooi vond. Hij wilde liever een v-vormige kaak, zoals veel Aziatische mensen hebben", vertelde zijn manager aan DailyMail. In totaal hebben alle ingrepen ongeveer 220.000 dollar gekost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Infectie in kaak

Uiteindelijk zijn de kaakimplantaten hem fataal geworden. Het laten plaatsen daarvan brengt veel risico’s met zich mee, omdat het de kaak hervormt. Saints manager vertelde dat de acteur zich bewust was van de gevaren, maar de ingreep in november alsnog onderging. Hij kreeg echter last van infecties waardoor hij de implantaten wilde laten verwijderen. Door de complicaties van de infectie moest hij aan de beademing. Kort daarna is hij overleden in een ziekenhuis in Zuid-Korea.

Echt of niet?

Sommigen vragen zich af of de dood van Saint wel echt is, omdat er weinig informatie te vinden is over hem en zijn dood. Zo wordt er gedacht dat de foto's van Saint met behulp van kunstmatige intelligentie zijn gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie