OMG

Moeder wil plastische chirurgie voor dochter (14): "Lelijke mensen komen nergens"

  1. Newschevron right
  2. Moeder wil plastische chirurgie voor dochter (14): "Lelijke mensen komen nergens"

Een Britse moeder heeft zich behoorlijk wat woede op de hals gehaald na de bizarre uitspraken die ze deed in Closer Magazine. De 37-jarige Carla Bellucci, die op Instagram ruim 63 duizend volgers heeft, zei in het interview dat ze geld spaart zodat haar 14-jarige dochter plastische chirurgie kan ondergaan. Volgens haar is dat namelijk noodzakelijk om succesvol te worden: "Lelijke mensen bereiken tegenwoordig niks."

Geen opleiding

"Tanisha is niet het meest leergierige meisje, dus ik geef niks om haar opleiding, in tegenstelling tot mijn zonen", vertelt Carla Bellucci over haar dochter Tanisha. "Ze is afhankelijk van haar uiterlijk om ergens te komen in het leven, dus zal ze perfect moeten zijn."

Influencer

Bellucci hoopt dat haar dochter net als haar een succesvolle influencer en reality star wordt. "Ze zal er altijd fit uit moeten zien, dus plastische chirurgie is de meest voor de hand liggende optie. Ze is al knap, maar chirurgie zal haar nog mooier maken." Op dit moment besteedt ze al maandelijks ongeveer 250 euro aan acrylnagels, hairextensions en geverfde wenkbrauwen voor haar dochter.

Plannen
De alleenstaande Insta-moeder wil daarom dat haar dochter flink onder het mes gaat om er in haar ogen 'perfect' uit te zien. Bellucci moedigt haar dochter onder andere aan om facings op haar tanden te plaatsen en borstimplantaten te nemen. Ook raadt ze haar een Braziliaanse billift aan, omdat haar kont 'plat' is en 'verbetering' nodig heeft.

"Momenteel houdt ze van de Kardashian-look met een grote kont en grote borsten en dikke lippen. Als ze zestien is, wil ze fillers nemen en ik sta daar volledig achter."

Faken

Carla Bellucci kwam eerder deze zomer al in het nieuws, omdat ze een depressie had gefaked om haar neuscorrectie vergoed te krijgen. In This Morning vertelde ze dat ze daar ook absoluut geen spijt van heeft:

"Ik heb de waarheid inderdaad een beetje verdraaid om een neuscorrectie te krijgen. Ik heb gelogen, maar ik werk wel. Ik ben hier geboren. Het voelt niet alsof ik iets fout heb gedaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doe het voor jezelf

Zoals je je kunt voorstellen zijn veel mensen bezorgd om Bellucci's dochter Tanisha. Op haar Instagram plaatsen veel mensen bemoedigende comments om haar te laten weten dat ze mooi is zoals ze is. Zoals bijvoorbeeld de reactie van Senedres: "Laat je door niemand onder druk zetten om een operatie te ondergaan. Je hebt het potentieel om alles te zijn wat je wil in deze wereld. Uiterlijk hoeft daar geen onderdeel van uit te maken. Focus je op school en kijk hoever je dat zal brengen. Als je echt model wil worden, is dat prima, maar zorg ervoor dat dat jouw droom is en niet die van je moeder. Je bent mooi zoals je bent en nogmaals: het is prima om iets aan jezelf te veranderen, maar doe het voor jezelf en op een acceptabele leeftijd."

Tanisha heeft zelf ook gereageerd in Closer Magazine. "Ik weet wat ik wil en zal de beste manier vinden om dat te krijgen." Ook zegt ze dat ze zich geen zorgen maakt om plastische chirurgie: "Mijn moeder is het ook ondergaan en volgens haar is dat prima."

Ophef

Carla Bellucci trekt zich ondertussen helemaal niks aan van alle ophef. Sterker nog, ze lijkt het heerlijk te vinden. Op haar Instagram heeft ze reacties uitgeschakeld en schrijft ze captions als: "Mensen zullen praten, haters zullen haten. Ondertussen blijf ik mezelf."

Ster advertentie
Ster advertentie