Naar homepage
OMG

Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

bron: Instagram @Justaconstructionguy
  1. Newschevron right
  2. Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

Er zijn heel veel mensen die er stiekem naar verlangen: fame op Instagram. Hoe doen ze het toch, die mensen? Een bouwvakker uit Texas, Amerika leek het allemaal niet zo moeilijk. En hij bleek gelijk te hebben...

'Dat kan ik ook'

Omar had tot voor kort geen flauw idee wat een influencer was, tot hij zijn dochter er naar vroeg. Nadat zij het had uitgelegd, vond Omar het niet bepaald een ingewikkeld beroep. Sterker nog; hij zei dat hij met gemak ook influencer kon worden.

honderduizenden volgers

Hij ontwikkelde zijn eigen Instagrampagina, Justaconstructionguy, waarbij hij volgers een kijkje in de wereld van de bouw geeft. En dat bleek een schot in de roos: in een paar weken tijd heeft Omar meer dan 364 duizend (!) volgers.

ootd: helm, jasje, handschoenen

We moeten toegeven: zijn foto's zijn kwalitatief dik in orde. Omar bewijst dat je niet 65 keer per jaar op vakantie hoeft te gaan om een succesvolle influencer te worden. Hij deelt gewoon foto's van zijn OOTD - een veiligheidsjasje, helm en handschoenen -, drinkend van een espresso of hard aan het werk.

Ook zet hij andere influencers een beetje voor schut door foto's te plaatsen waarop je bijvoorbeeld ziet hoe hij wegloopt van iemand die zijn hand vasthoudt, een bekend soort foto op Insta.

Plezier

Wat het waarschijnlijk het beste doet op Insta? De stralende lach en het plezier dat Omar uitstraalt. Daar kan geen 'normale' influencer tegenop.

Ster advertentie
Ster advertentie