OMG

Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

foto: Instagram @duhitsjessy
  1. Newschevron right
  2. Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

Veel mensen zouden waarschijnlijk even flink balen als hun Instagram-account opeens offline is vanwege een fout. De reactie van een Amerikaanse Instagram-influencer wiens account offline is gehaald kun je echter beter vergelijken met een nervous breakdown.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

smeken

Het gaat om Jessy Taylor, een meisje dat zo'n 113.000 volgers had op Instagram, voordat haar account werd verwijderd. Via een YouTube-filmpje smeekt ze mensen om te stoppen haar account te rapporteren, wat waarschijnlijk de reden is dat het account offline werd gehaald.

Huilend legt ze uit dat ze aan het editen was toen haar account werd verwijderd en alhoewel ze iedereen die ze kon gecontacteerd heeft, wil het nog niet echt lukken om haar account weer in de lucht te krijgen. "Ik ben in LA vanwege dit. Ik ben in LA omdát ik zo erg met Instagram bezig ben. Ik ben niets zonder mijn volgers!" zegt ze hysterisch.

Al het geld online

Jessy laat haar volgers weten dat ze zou willen dat mensen beter nadenken voor ze op haar 'gaan haten'. "Denk twee keer na, want jullie verpesten mijn leven. Ik verdien al mijn geld online. Alles! Ik wil dat niet kwijt."

"Ik weet dat mensen het leuk vinden om mij zo onderuit te zien gaan en dat ze mij willen zien als die andere 90 procent van de mensen die werken van 9 tot 5. Dat ben ik niet! Ik ben in LA om niet zo te zijn. Ik werk zo f*cking hard om te zijn waar ik nu ben. Dat dat van mij afgepakt wordt, is het verschrikkelijkste gevoel op aarde."

prostituee

Jessy gaat nog verder in haar uitleg. Huilend legt ze uit dat ze niets was. "Ik was een prostituee verd*mme! Ik stripte iedere f*cking dag. Dat hoef ik nu niet meer te doen, omdat ik al mijn geld online verdien. Ik wil niet terug naar dat leven."

Ze laat weten dat ze geen enkele andere kans heeft dan een leven op Instagram. "Ik heb geen CV opgebouwd en geen studie gedaan. Ik zou nooit normaal werk kunnen doen. Ik ben waardeloos! Ik kan niks. Ik heb altijd ruzie met mensen, werd overal ontslagen... Ik ben geen werkmateriaal en zal nooit werkmateriaal zijn. Dus stop met mij reporten op Instagram! Het laatste wat ik wil zijn is een dakloze prostituee die op straat leeft en meth neemt."

reden

De reden waarom zoveel mensen Jessy reporten is niet echt duidelijk. Ze heeft een nieuw account opgericht, waarop ze inmiddels 668 volgers heeft. Of ze haar oude account, Jessytaylorduh, ooit nog terug kan krijgen is niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie