Naar homepage
OMG

Miljardair Bill Gates geeft je studieadvies

  1. Newschevron right
  2. Miljardair Bill Gates geeft je studieadvies

Pak een pen of klik op notities in je smartphone, want de rijkste man van de wereld gaat je studieadvies geven. Als Microsoft-oprichter Bill Gates vandaag opnieuw een opleiding mocht kiezen, dan zou hij gaan voor een studie die te maken heeft met kunstmatige intelligentie, energie of bio-wetenschappen. De miljardair die het brein is achter onder andere Powerpoint, Word en Windows zegt dat die veelbelovende gebieden de komende jaren een grote impact kunnen hebben op ons leven.

Energiewonder

Bill Gates gaat er vanuit dat zonne-energie en windenergie een grotere rol gaan vervullen in ons dagelijks leven. Ook verwacht hij dat de mensheid ergens in de komende vijftien jaar een energiewonder gaat ontdekken. Tot slot benadrukt hij de enorme kansen in biotechnologie. Die markt groeit volgens hem enorm en met name rondom behandelingsprocessen tegen antibiotica-resistente bacteriën.

Geen diploma

Je kan de adviezen van Bill Gates aannemen omdat hij belachelijk rijk is, maar bedenk wel dat hij nooit zijn diploma heeft behaald op Harvard. Misschien is hij dus niet de ideale kerel om studieadvies bij in te winnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie