OMG

Fotograaf Sascha Esmail laat grootouders eerste date herbeleven in bijzondere shoot

foto: Sascha Luna Esmail
  1. Newschevron right
  2. Fotograaf Sascha Esmail laat grootouders eerste date herbeleven in bijzondere shoot

Forever Youngsters! Sascha Luna Esmail toverde haar oma en opa om tot echte hipsters voor een fotoshoot. Dat deed de Amsterdamse fotograaf speciaal ter ere van hun 55-jarige jubileum. De oudjes kregen hippe zonnebrillen op, trokken een trainingspak aan en ook het gehypete heuptasje ontbrak niet.


Foto's: Sascha Luna Esmail

Close

Sascha vertelt dat ze altijd heel close met haar opa en oma is geweest: "We praten over van alles." Het liefst praat ze met hen over de onderlinge gelijkenissen en verschillen. Ze vragen zich dan ook vaak af hoe het leven zou zijn als ze in een ander tijdperk geboren waren. Wat zou haar opa gedragen hebben als hij nu twintig jaar zou zijn? En als hij haar oma vandaag had leren kennen, zou hij dan nog steeds verliefd op haar worden?


Foto's: Sascha Luna Esmail

Opnieuw verliefd

Het gesprek bracht Sascha en haar opa en oma op een idee. Toen haar grootouders de mijlpaal van 55 jaar huwelijk bereikten, besloten ze een speciale shoot te doen: "We kwamen met het idee om te doen alsof ze weer net aan het daten waren." Omdat Sascha's opa en oma vroeger beiden in de mode-industrie werkten, waren ze meteen enthousiast om zich te verkleden in de kleding van nu.

Foto: Sascha Luna Esmail

Ster advertentie
Ster advertentie