OMG

Vrouw overlijdt na botsing met trein nadat ze selfie probeert te maken

foto: YouTube: TrimFeed
  1. Newschevron right
  2. Vrouw overlijdt na botsing met trein nadat ze selfie probeert te maken

In Mexico is een vrouw op tragische wijze om het leven gekomen. De vrouw probeerde een selfie te maken met een naderende trein op de achtergrond. Ze stond echter iets te dichtbij het spoor, waardoor de trein haar op hoge snelheid aanreed.

Selfie

Het incident vond plaats in de Mexicaanse stad Hidalgo. Het is gebruikelijk dat lokale bewoners zich verzamelen bij het spoor om de Final Spike Steam Tour-trein te aanschouwen op zijn terugweg vanuit Canada. Op beelden van het incident is te zien dat er veel belangstellenden op de voet waren om de beroemde trein op beeld vast te leggen. De vrouw ging een stapje verder en wilde graag een selfie met de trein maken, maar vergat daarbij afstand te houden. Daardoor werd ze vol tegen het hoofd geraakt door de stoomtrein. Omstanders schoten de vrouw direct te hulp, maar dat bleek helaas tevergeefs.

Trigger warning: de onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Wees voorzichtig"

CPKC, het bedrijf achter de trein, heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar het ongeval. "We zijn diep bedroefd door dit verlies en willen graag onze condoleances bieden aan de nabestaanden van de vrouw." Het bedrijf benadrukt in het statement ook dat het te allen tijde van belang is om voldoende afstanden te houden van naderende treinen. "Voor hun eigen veiligheid is het van belang dat toeschouwers altijd minstens tien meter afstand houden van de trein. Toeschouwers mogen nooit op spoorrails gaan staan of proberen om aan boord te klimmen. Wees altijd voorzichtig rond sporen en treinen."

Ster advertentie
Ster advertentie