OMG

Droombaan voor koppels: beste matras testen voor seks

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Droombaan voor koppels: beste matras testen voor seks

Een matrassenfabrikant heeft een droombaan voor vijf koppels die graag 3000 dollar rijker willen worden en een nieuw matras kunnen gebruiken. Het enige dat jullie daarvoor moeten doen, is hun helpen bij het vinden van het meest ideale matras om intieme dingen op te doen. En dat doen jullie door seks te hebben op hun matrassen.

Seksreview

De matrassenfabrikant stuurt de vijf uitgekozen koppels wekelijks een nieuw matras op om uit te testen. Het enige dat jullie moet doen is seks hebben op de acht verschillende matrassen. Daarna wordt verwacht dat je een eerlijke review achterlaat over het matras en het comfort tijdens vrijpartijen. Daarin moet je letten op de vering, het geluid, de stevigheid, comfort en nog een paar punten.

Alleen voor koppels

Je krijgt dus geld om iets te doen dat je toch al doet. Voor de matrassenfabrikant is het ook extra interessant want zo weten zij welke matras wonderen kan verrichten in iemands seksleven. De deal is leuk voor koppels, maar voor singles hebben ze slecht nieuws. Alleen koppels kunnen zich via deze link aanmelden voor de 'droombaan' en jullie moeten woonachtig zijn in de Verenigde Staten, dus misschien is het je tocht naar de States wel waard als jullie toch niets beters te doen hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie