OMG

Cardi B in het geheim getrouwd met Offset

  1. Newschevron right
  2. Cardi B in het geheim getrouwd met Offset

De geruchten zijn waar: Cardi B en Offset zijn vorig jaar september in het geheim getrouwd met elkaar. TMZ bracht deze week het nieuws naar buiten nadat zijn een certificaat gevonden hadden. Vandaag heeft Cardi B op Twitter bevestigd dat ze inderdaad al getrouwd zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zonder trouwjurk
In oktober vorig jaar vroeg Offset zijn wifey Cardi B nog ten huwelijk. Op dat moment waren ze dus eigenlijk al getrouwd. Cardi B legt uit: "Ik waardeer en hou ervan dat mijn man zo graag wilde dat ik dat speciale droommoment mee zou maken, dat hij alsnog op zijn knieën ging en een ring om mijn vinger deed." Wie weet doen de twee de bruiloft nog een keer over, want hun echte trouwceremonie was niks speciaal, zo legt de rapper uit in een bericht:

"Op een ochtend in september besloten we te trouwen. We vonden iemand die ons wilde trouwen en het was alleen ons en mijn nicht. Ik zei: 'Ja, ik wil' zonder een trouwjurk, make-up of een een trouwring."

Baby

Begin april onthulde Cardi bij Saturday Night Live dat ze samen met Offset een kindje verwacht. Het getrouwde koppel krijgt een dochtertje.

Ster advertentie
Ster advertentie