Up 2 Date

Cardi B doneert $8000 aan familie 15-jarige die door vergissing met machete gedood werd

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B doneert $8000 aan familie 15-jarige die door vergissing met machete gedood werd

Cardi B heeft achtduizend dollar gedoneerd aan de familie van een tiener die op brute wijze vermoord werd. De vijftienjarige Lesandro Guzman-Feliz stond in een winkel in de Bronx, toen hij plotseling op een wrede manier naar buiten werd gesleept en vervolgens meerdere keren met een machete werd gestoken.

Gang

De vijf daders, vermoedelijk van de Trinitarios-gang, hadden de onschuldige jongen voor iemand anders aangezien. Volgens de New York Post heeft de leider van de gang zijn excuses aangeboden aan de familie via een Snapchatbericht.

NYPD

Lesandro, die beter bekend was onder de naam Junior, had op geen enkele manier banden met de gang. Zijn moeder vertelt dat hij een goede jongen was die nooit problemen had. Hij had zich zelfs ingeschreven voor het NYPD Explorers Program, een programma van de New York Politie voor jongeren die geïnteresseerd zijn in een carrière in de wetshandhaving.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Actie

Een familielid van Lesandro startte kort na zijn plotselinge dood een crowdfundingsactie om de familie te steunen. Het doel was om 15.000 dollar op te halen maar de teller staat inmiddels al op bijna 150.000 dollar. De familie kan rekenen op steun van celebs als Rihanna en Cardi B. De rapper doneerde onder haar eigen naam Belcalis Almanzar achtduizend dollar.

#JusticeforJunior

De camerabeelden van de moord gingen al snel rond op het internet. Op de schokkende beelden is te zien hoe niemand de jongen hielp toen hij door vijf jongens aangevallen werd. Op social media werd de tiener de afgelopen dagen herdacht onder de hashtag #JusticeForJunior.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie