OMG

Getrouwd koppel ontdekt dat ze 20 jaar eerder al vakantieliefjes waren

foto: Facebook: Ed Savitt
  1. Newschevron right
  2. Getrouwd koppel ontdekt dat ze 20 jaar eerder al vakantieliefjes waren

De Britse Heidi en Ed trouwden afgelopen jaar. Toen ze elkaar in 2011 leerden kennen aan de universiteit van Newcastle, waren ze beiden op slag verliefd. ''Vanaf het ogenblik dat we een stel vormden, waren we onafscheidelijk en we wisten dat we voor altijd zouden samenblijven,'' vertelt Heidi aan The Independent. Achteraf bleek het toch niet echt liefde op het eerste gezicht te zijn. De twee kenden er namelijk al als kids en waren toen al stapelverliefd op elkaar.

Turkije

Heidi en Ed waren allebei zes jaar toen ze met hun ouders op vakantie waren in Turkije. Ze waren die zomer onafscheidelijk en hielden constant elkaars handjes vast. Maar zoals dat meestal gaat met vakantieliefdes: toen ze weer thuis waren, vergaten ze elkaar.

Vakantieliefjes

Toen Heidi en Ed vier jaar samen waren, gingen ze met hun moeders uit eten. Heidi’s moeder Kay vertelde dat haar dochter op haar zesde al een vakantieliefje had met de naam Ed. Niemand dacht er toen echt over na, totdat Kay twee weken later een foto van de vakantieliefje van de vakantie uit 1997 tegenkwam. Toen Heidi's moeder de foto onder ogen kreeg, zag ze het meteen: het was haar huidige schoonzoon! Ze stuurde de foto gelijk door naar Heidi.

''Toen mijn moeder de foto naar mij doorstuurde, was ik verbijsterd. Ik moest zelfs even gaan liggen.''

Twintig jaar later

Ook Eds familie vond daarna nog meer foto's van de vakantieliefjes. Inmiddels zijn de twee twintig jaar verder en de liefde is alleen maar sterker geworden. Afgelopen zomer werd de bijzondere liefde bekroond met een huwelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie