Naar homepage
OMG

VIDEO: Maak een cupcake binnen 60 seconden!

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Maak een cupcake binnen 60 seconden!
Je hoeft niet meer een uur een de keuken te staan om lekkere cupcakes te bakken. Twee Harvard-studenten hebben een simpele oplossing bedacht om snel cupcakes te maken.

Heb je twee linkerhanden in de keuken, ben je te lui, te moe of heb je gewoongeen zin om lang te kokkerellen? Dan kan je met een Spray Cake spuitbusje het speciale deeg in een cupcake bakje spuiten. Dit zet je vervolgens 60 seconden in de magnetron en voilĂ , je cupcake is klaar!

Schoolproject

Het begon voor studenten John McCallum en Brooke Nowakowski als een schoolproject. Toen ze patent vroegen op de Spray Cake waren ze verbaasd dat niemand dit ooit eerder had bedacht. Ze zijn nu op zoek naar een bedrijf die deze speciale Spray Cake kan produceren zodat ze het in de supermarkt kunnen verkopen.

Organic

Je hebt de spray cake in verschillende smaken waaronder vanille en chocolade. Je hoeft volgens de bedenkers niet bang te zijn dat het allemaal te chemisch wordt, ze zeggen dat het product biologisch is! Door de luchtbellen in het deeg wordt de Spray Cake cupcake sneller gebakken dan een normale cupcake.

Denk je dat deze Spray Cake cupcakes net zo lekker smaken als normale cupcakes?

Ster advertentie
Ster advertentie