Naar homepage
OMG

D-reizen: "Persoonlijke reisassistenten echt van slag"

  1. Newschevron right
  2. D-reizen: "Persoonlijke reisassistenten echt van slag"
Nederland was gisteren in shock door de vliegramp van vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Het toestel had Kuala Lumpur als bestemming. Het vliegtuig vertrok vanuit Schiphol en stortte in Oekraïne neer. Hierbij kwamen 283 passagiers en 15 bemanningsleden om het leven waaronder een aantal Nederlanders. Het toestel is volgens minister Ivo Opstelten hoogstwaarschijnlijk neergeschoten.

"Die mensen zijn echt van slag"

Geschokt

Er waren 22 mensen aan boord die via D-reizen een ticket hebben geboekt. Het personeel van dit reisbureau was erg geschokt door dit nieuws. "Met name de persoonlijke reisassistenten die die mensen geholpen hebben bij het boeken van een vakantie. Die mensen zijn echt van slag," vertelde directeur Will van den Hoogen van D-reizen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/159238555&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

Vragen

D-reizen krijgt een hoop vragen binnen van bezorgde mensen die via hun een ticket hebben geboekt en dezelfde vliegroute hebben als vlucht MH17. Tot annuleringen leidt het niet. De reizigers hoeven zich namelijk geen zorgen te maken omdat tot 17 augustus niet meer boven het luchtruim van Oekraïne wordt gevlogen. Mensen die een vakantie geboekt hebben in de buurt van Oekraïne overwegen wel om hun bestemming te wijzigen.

Zaken doen

D-reizen blijft gewoon zaken doen met Malaysia Airlines. "Het is natuurlijk heel triest dat dat twee opeenvolgende zaken zijn; een vermiste vliegtuig en dat dit. Het is vreselijk dat het een maatschappij beide keren treft, maar het is niet zo dat andere vliegtuigen van hun op dit moment een vraagteken zijn of die veilig of niet veilig zouden zijn," zei van den Hoogen tot slot.

Als je je ergens zorgen over maakt, kan je informatie opvragen via het nummer: 023 - 55 42 555.


Ster advertentie
Ster advertentie