OMG

Man past Disney-film aan voor meest romantische huwelijksaanzoek ooit

foto: YouTube: Lee Loechler
  1. Newschevron right
  2. Man past Disney-film aan voor meest romantische huwelijksaanzoek ooit

De Amerikaanse Lee Loechler heeft de 'hoe doe je het meest romantische aanzoek'-game officieel uitgespeeld. Om zijn jeugdliefde Sthuthi ten huwelijk te vragen, ging hij namelijk een half jaar lang met een illustrator aan de gang om zichzelf en zijn aanstaande vrouw in haar favoriete film, Doornroosje, te verwerken. En die nieuwe film had een ander einde dan de originele Disney-klassieker...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eigen Disney-film

In de video van het perfect geplande aanzoek zie je Sthuthi niets vermoedend met Lee in de bioscoop naar de film kijken, totdat ze doorkrijgt dat er iets niet klopt. Je ziet haar denken: 'Sinds wanneer heeft Doornroosje zwart haar...?' Als de prins vervolgens een ring tevoorschijn haalt - die op magische wijze in Lee's handen belandt -, heeft ze door wat er aan de hand is. "Je vraagt niet elke dag je highschool sweetheart ten huwelijk, dus ik wilde mijn tijd nemen", begint Lee.

Nog lang en gelukkig

Sthuthi maakt zich eerst nog zorgen om de anderen in de zaal, maar dan ziet ze dat die andere bezoekers haar vrienden en familie zijn. Lee gaat op zijn knieën en stelt haar de vraag: "Wil je nog lang en gelukkig met me leven?" Wanneer ze 'ja' zegt, gaat de film verder met een feestelijke eindscène. Alleen in plaats van 'The End' staat bij de aftiteling 'The Beginning'. Hoe romantisch?!

VIRAL

Lee had echt aan alles gedacht, want er was zelfs een alternatief einde voor het geval ze nee zou zeggen (alsof ze dat nog durft na zo'n actie, maar goed). De video van het aanzoek is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken en gaat de hele wereld over. De enthousiaste reacties stromen binnen, maar niet alle mannen zijn blij met Lee's actie. "Je hebt de lat wel onmogelijk hoog gelegd..."

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie