OMG

Jongen die geweigerd werd aan Harvard maakt viral rapvideo: 'Please Let Me In'

  1. Newschevron right
  2. Jongen die geweigerd werd aan Harvard maakt viral rapvideo: 'Please Let Me In'

Wat als je ervan droomt om naar een van de beste universiteiten ter wereld te gaan, maar je keihard wordt afgewezen? Je kunt je erbij neerleggen, maar je kunt ook proberen om alsnog toegelaten te worden. Dat laatste deed Ethan Kim. Hij reageerde op zijn afwijzing van Harvard door een rapvideo te maken met de toepasselijke naam Please Let Me In.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Smeken

In de YouTube-video, die inmiddels al honderdduizenden keren is bekeken, smeekt Ethan de prestigieuze universiteit om zijn aanmelding te heroverwegen. "Dit is de laatste kans op een korte impressie van mij. Kijk, ik ben slim, maar niet de slimste ooit. Maar zet me in een klas en ik zal altijd mijn best doen", rapt de Amerikaan met Koreaanse roots in Please Let Me In.

"Harvard laat me toe, je weet dat je het wil. Wacht maar af en je zult zien wat ik allemaal kan doen."

Representatie

Ethan weet goed dat de kans klein is dat deze viral video hem uiteindelijk een plekje op de universiteit gaat opleveren. "Ik weet dat een simpele rapvideo mij niet gaat toelaten tot een van de beste universiteiten in de wereld, maar dit is een goede representatie van wie ik ben. Uiteindelijk zal ik terechtkomen waar ik thuishoor", schrijft hij op YouTube. Wat de toekomst hem ook zal brengen, hij krijgt in ieder geval veel positieve reacties.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie