Naar homepage
OMG

Vrouw snijdt penis van haar baas af na een poging om haar te verkrachten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vrouw snijdt penis van haar baas af na een poging om haar te verkrachten

Een barmedewerkster in Barcelona is aangehouden door de politie, omdat ze de penis van haar baas zou hebben afgesneden nadat hij haar probeerde te verkrachten. Dat meldt de Daily Mail.

Zelfverdediging

Volgens de Spaanse politie werd de vrouw, van Bengalese afkomst, al langer lastiggevallen door haar baas en dwong hij haar meermaals om seks met hem te hebben. Afgelopen dinsdagnacht kwam het zover dat de man zich aan haar probeerde te vergrijpen, waarna ze er genoeg van kreeg en uit zelfverdediging zijn penis afsneed.

De vrouw belde uiteindelijk zelf de politie om haar daad toe te geven. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar artsen geprobeerd hebben zijn penis weer aan zijn lichaam te bevestigingen. Het is echter niet bekend of dit ook gelukt is.

Baas wordt mogelijk gearresteerd

De vrouw wordt op dit moment vastgehouden op het politiebureau in Martorell. Een team van rechercheurs is een onderzoek gestart om uit te kunnen wijzen dat de vrouw daadwerkelijk uit zelfverdediging handelde. Mocht haar verhaal kloppen dan wordt haar baas wellicht gearresteerd als hij zich goed genoeg voelt om ondervraagd te worden.

Ster advertentie
Ster advertentie