OMG

Man vlucht weg tijdens mislukte eerste date en laat vrouw met de rekening achter

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Man vlucht weg tijdens mislukte eerste date en laat vrouw met de rekening achter

Je eerste date kan tegenvallen, maar het zou ook dramatisch kunnen aflopen, zoals in het geval van een 29-jarige vrouw in Sydney. Haar first date met iemand in een burgerbar Sydney bleek haar ergste nachtmerrie. Er ontstond volgens eigenaar Christian Avant duidelijk geen klik tijdens het eten en drinken, zelfs niet toen ze het duo een gratis cocktail aanboden. Aan het einde van de avond moest de man even naar de geldautomaat om te pinnen. Je raadt het al: hij kwam nooit meer terug en liet haar met de rekening achter.

Videobeelden?

Op Facebook gaat Christian Avant helemaal los op de man die zijn date met een rekening van honderd Australische dollars (€65) achterliet: "Wat een stuk stront!" schrijft de eigenaar van de burgerbar: "Eigenlijk wilde ik de videobeelden posten, maar dat doe ik niet. Vrijgezel zijn is fucking moeilijk in een wereld met zo veel onmenselijke figuren. P.S. Wij hebben de rekening op ons genomen. Zij heeft het al moeilijk genoeg." Om de pijn te verzachten kreeg ze nog een voucher van $150 dollar mee voor een date met iemand die het wel waard is.

Shotjes

Inmiddels heeft de broer van de vrouw die met de rekening achterbleef de burgerbar bedankt voor het helpen van zijn zus. "Ik ben jullie zeer dankbaar voor alles wat jullie voor mijn zus hebben gedaan in die vreemde situatie van zondag." Het personeel van de burgerbar heeft haar na de vluchtende date namelijk nog getroost en één van de personeelsleden is zelfs nog na zijn werk een aantal shotjes met haar gaan drinken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie