OMG

De jonge slachtoffers van vlucht MH17

  1. Newschevron right
  2. De jonge slachtoffers van vlucht MH17

Net getrouwde stelletjes, wetenschappers, gezinnen met jongen kinderen, backpackers, bemanningsleden, allemaal verloren ze op tragische wijze het leven tijdens de ramp met vlucht MH17. Inmiddels is duidelijk dat de 193 Nederlandse slachtoffers uit alle uithoeken van ons land komen. Misschien ken jij zelf ook wel (via via) iemand die aan board was van het toestel van Malaysia Airlines.Bryce (23) & Daisy (20)

In de media verschijnen veel persoonlijke verhalen over de slachtoffers. Onder hen zijn veel jongeren. Bijvoorbeeld de 23-jarige Bryce (23) uit Rotterdam en zijn vriendin Daisy (20). Ze wilden op vakantie naar Bali om bij te komen van een moeilijke tijd, schrijft de Volkskrant. De moeder van Daisy was 2,5 maand geleden overleden.

De moeder van Bryce doet een dringende oproep aan president Poetin:Paul (33) & Shuba (38)
De 33-jarige Paul, zijn Maleisische vrouw Shuba (38) en hun 2-jarige dochtertje waren net 2,5 weken op familiebezoek geweest in Enschede, staat in het AD. Het werd hun laatste bezoek.


Foto: AD.nl

Darryl (19)
Ook DJ en geneeskundestudent Darryl (19) uit Amstelveen was aan boord van vlucht MH17. Samen met zijn ouders en 14-jarige zusje. Ze waren onderweg naar Kuala Lumpur voor vakantie en familiebezoek, zo staat in Het Parool.

Thamsanqa (25)
AT5 bericht over de 25-jarige Thamsanqa, bekend als rapper MC Grape van Bende van Ellende. Ook hij bleek donderdag aan boord gestapt te zijn van de fatale vlucht. Hij studeerde aan de International Business School van Amsterdam.

Regis (19)
De Engelse krant The Telegraph schrijft over de 19 jarige Regis uit Amsterdam. Hij wilde voordat hij verder zou studeren gaan reizen. Het afgelopen jaar werkte hij in Club Air om zijn reis te financieren. Een reis die er nooit kwam.


Foto: Daily Telegraph

Rishi (29) & Nisha (28)
Voor Rishi en Nisha was vlucht MH17 het begin van hun huwelijksreis, aldus de Twentsche krant Tubantia. Ze waren nog geen week ervoor getrouwd.

Elsemiek (17)
De Haagse Elsemiek zat donderdag samen met haar moeder, broertje en stiefvader in het vliegtuig naar Kuala Lumpur. Haar vader schreef een boze brief aan president Poetin. Dat zei hij tegen Omroep West.


Foto: Omroep West

298 doden
In totaal kwamen 298 mensen uit tien verschillende landen bij de ramp met vlucht #MH17 om het leven. Het toestel is vrijwel zeker neergehaald door rebellen die zich willen afscheiden van Oekraine.

Ster advertentie
Ster advertentie