OMG

VIDEO: YouTuber laat hoofd inmetselen in magnetron en wordt door brandweer bevrijd

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: YouTuber laat hoofd inmetselen in magnetron en wordt door brandweer bevrijd

Een gevalletje 'doe dit thuis NIET na'! De Britse YouTuber Jay Swingler heeft samen met Romell Henry het YouTube-kanaal TGFbro. Samen doen ze de meest rare opdrachten, een beetje zoals het Nederlandse Stuk TV. Jay vond het wel grappig om voor hun serie Extreme Christmas Calender zijn hoofd te laten inmetselen in een magnetron. Dat kostte hem bijna zijn leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cement

In de magnetron werden zeven zakken cement gegooid. Jay deed zijn hoofd in een plastic zak en stopte zijn hoofd vervolgens in de magnetron. Hij wilde het apparaat namelijk als helm dragen. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: stikt hij dan niet, want in cement kan je toch niet ademen? Daar had het duo gelukkig iets op gevonden, namelijk een slang waar Swingler makkelijk door kon ademen.

opgedroogd

Maar waar de twee geen rekening mee hadden gehouden, was het drogende cement. Dat droogde namelijk op als een raket, ook omdat de vrienden het cement gingen föhnen. Voordat Jay het doorhad, zat zijn hoofd muurvast in de magnetron en werd de luchtslang geblokkeerd. Na heel wat werk van zijn vrienden kon hij gelukkig weer ademen, maar hij zat nog steeds muurvast. Ook zette het cement uit, waardoor het hoofd van Swingler steeds meer werd platgedrukt.

bevrijd

In paniek belde één van de vrienden de hulpdiensten. Uiteindelijk wisten vijf brandweermannen hem na anderhalf uur te bevrijden uit de magnetron. "Zonder mijn vrienden en de hulpdiensten was ik nu dood geweest", vertelt de geschrokken Jay Swingler in zijn video. "Ik ben nog nooit zó blij geweest met mijn leven".

Ster advertentie
Ster advertentie