OMG

Lil' Kleine en Lange Frans hebben beef om geld

  1. Newschevron right
  2. Lil' Kleine en Lange Frans hebben beef om geld

Het schijnt niet zo lekker te gaan tussen Lil' Kleine en Lange Frans. De twee zouden ruzie hebben omdat er niet gehouden wordt aan een deal.

succes door lange frans

Kleine is nu lekker aan het cashen met zijn nieuwe plaat WOP, maar de Amsterdamse rapper heeft heel veel te danken aan Lange Frans en zijn ex-vrouw Daniëlle. De twee namen Kleine altijd overal mee naartoe waardoor hij een netwerk heeft kunnen opbouwen.

Nu die contacten zijn vruchten hebben afgeworpen en Lil' Kleine de ene gouden plaat na de andere krijgt, lijkt de rapper te vergeten waar hij vandaan komt.

geen reactie van lil' kleine

Volgens Daniëlle houdt hij zich namelijk niet aan de afspraken die gemaakt zouden zijn met platenbaas TopNotch en Lange Frans.

Met de publishing deal die is gesloten, zou vijftig procent van de inkomsten naar Frans gaan en de andere helft naar TopNotch. Dit zijn inkomsten die wordt gekregen uit het aantal keer dat een track van Lil' Kleine wordt gedraaid op televisie en radio. Sinds WOP uit is, probeert Frans daarover contact op te nemen met zijn zelfbenoemde 'zoon'. Die laat alleen niks van zich horen.

Danielle: "Het is niet zo dat Jorik meer zou verdienen als Frans uit de deal is. Jorik is uitvoerend artiest en tekstschrijver maar geen uitgever dus hij kan dat percentage nooit zelf claimen."

"Ondankbare hoer"

Vervolgens beweren meerdere mensen dit weekend dat Lil' Kleine, Daniëlle uitmaakte "ondankbare hoer" tijdens een livestream.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lange Frans reageerde daar scherp op: "volgens mij ben jij in de war met Monica Geuze". Monica is de vriendin van Lil' Kleine.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

To be continued...

Ster advertentie
Ster advertentie