OMG

Rapper adopteert puppy die naar hem toe werd gegooid door vrouw

foto: Instagram: mulaflare
  1. Newschevron right
  2. Rapper adopteert puppy die naar hem toe werd gegooid door vrouw

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Amerikaanse rapper Glo Mula heeft een puppy gered van een verwarde vrouw. De vrouw gooide de hond naar hem toe tijdens een woordenwisseling. De rapper probeerde in zijn auto te stappen, maar de vrouw maakte opmerkingen over zijn huidskleur. Glo Mula heeft de puppy nu geadopteerd en heeft zelfs een Instagramaccount gemaakt voor de hond.

Aanleiding

Het is niet helemaal duidelijk waarom de vrouw de confrontatie aan wilde gaan met de rapper, maar in een ander filmpje is te zien dat het iets met politiek te maken heeft. Dat filmpje laat het begin van de woordwisseling zien, waarbij de rapper nog in de auto zit. De vrouw zei allerlei rare dingen als "Ik heb geen identiteit" en "Wil je meer waard zijn dan een Mercedes?" Op een gegeven moment maakte ze de opmerking: "Je bent zwart. Precies, je bent zwart."

Puppy

Glo Mula was vooral verbaasd door de opmerkingen en het gedrag van de vrouw. Op een gegeven moment vroeg de rapper of de hond die ze vast had van haar was. De vrouw keek raar op en gooide vervolgens de hond naar de rapper, waarna de arme puppy hard op de grond viel. De puppy rende vervolgens angstig naar de rapper toe, die de hond probeerde te kalmeren. De vrouw liep daarna richting de rapper in een poging de hond terug te krijgen en gebruikte haar psychische problemen als excuus. Glo Mula liep vervolgens weg met de hond en zei: "Blijf weg. Deze hond is niet meer van jou."

Movie

De hond is inmiddels geadopteerd door de rapper en hij heeft hem Movie genoemd. De rapper heeft zelfs een Instagramaccount gemaakt voor de hond met al bijna 230.000 volgers. Zo te zien zit de puppy wel op zijn plek bij zijn nieuwe baasje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie